Serie 3: Lokalopgør på Trekroner stadion mellem Trekroner og Skovsgård på mandag kl. 19:00

Skovsgård: - Det bliver et vildt spændende vi skal bruge tre point for at holde ved toppen og Trekroner skal bruge tre point til at komme væk fra bunden, fortæller Jesper Christiansen.

- Der vil helt sikkert være gnister at se på Trekroner stadion, hvor det gælder top og bund af serie 3 puljen. Vi har spillet to dårlige kampe, som har betydet, at der ikke er langt til en bundplacering, men jeg er overbevist om at spillerne har set skriften på ”væggen,” og det er nu vi skal i gang igen, siger han og fortsætter:

- Kom og se et lokalbrag der giver genlyd og støt op om Skovsgård.

Serie 4 – 1. juni mellem Moseby og Skovsgård

- Vi skal til Moseby og forsøge at vriste tre point fra dem, men det bliver ikke let, konstaterer Jesper Christiansen.

- Kampen mod Tranum viste gode takter, men dumme fejl gør desværre at der ikke kom point i ”hus”. Det laver vi om på nu og ”går” efter alle 3 point på lørdag, lover han.

Serie 4 har fået ny holdleder da Claus Westergaard stadigvæk har lysten, men med alle de andre opgaver som han påtager sig i klubben bliver det for meget. Jonas Simonsen har derfor sagt ja til at overtage ”roret” i de sidste 5 kampe.

- Det er vi rigtig glade for, siger Jesper Christiansen.

Serie 6: B52/Aalborg - Skovsgård

Kampen er torsdag 30. juni kl. 19:00 i B52/Aalborg.

- En kamp som kan blive meget lige da der kun er 1 point forskel mellem holdene. Morten Lynges tropper skal nok hive tre point med hjem, siger Jesper Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...