Giv din pensionsordning et eftersyn

MIDTFJORD: - Vi konstaterer stigende interesse for, hvad vore medlemmer har at leve for, når de går på pension og hvordan den overenskomstmæssigt aftalte arbejdsmarkeds- pension og forsikring, dækker og virker.

Det oplyser næstformand Alex Pedersen, 3F Midtfjord. Derfor får 3F Midtfjord onsdag 28. november og torsdag 29. november besøg af Pension Danmarks store orienteringsbus i henholdsvis Løgstør og Aars. Det er ikke kun medlemmer tæt på pensionsalderen, der efterspørger orientering om pension og forsikringer, pointerer Alex Pedersen.

- Også unge er optaget af arbejdsmarkedspension. De er i højere og højere grad optaget af at sikre sig efter arbejdslivet. Flere end nogen sinde før er klar over, at folkepensionen ikke er nem at leve af som eneste indtægt, når de forlader arbejdsmarkedet. I pensionsbussen kan de få en individuel gennemgang af deres pensionsforhold.

- I den forbindelse kan den enkelte få skruet sin pensionsordning sådan sammen, at den bedst muligt passer til familiens og/eller vedkommendes situation. Den obligatoriske arbejdsmarkedspension startede i 1993 og vil fremover udgøre et rigtig godt supplement til vore medlemmers folkepension, oplyser Alex Pedersen.

Pensionsområdet kan virke uoverskueligt.

- Derfor er der god mening i at tilbyde vore medlemmer et 20 minutters individuelt pensionstjek hos en professionel pensionsrådgiver i bussen, siger 3F-næstformanden.

I den anden del af bussen kan medlemmerne få et sundhedstjek af en sygeplejerske. Det indeholder blandt andet oplysning om BMI, fedtprocent, muskelmasse, sundhed og meget mere.

Bussen fra Pension Danmark parkerer ved 3F-bygningen på Limfjordsvej 21 i Løgstør onsdag og ved 3F-bygningen Himmerlandsgade 146 i Aars torsdag

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...