Der var masser af glade vindere og gode gevinster til afslutningsmatch

Dagen startede ud i de grå nuancer, da Øland Golfklub holdt afslutningsmatch, men der var vindstille og ingen regn. Så i bund og grund var det optimalt golfvejr og spillerne gav den fuld gas på greenen.

Klubbens sponsor, Royal Unibrew, viste sig fra sin generøse side med flotte præmier i tre rækker, foruden præmier til nærmest hul på par-3 hullerne, samt til længste drive for hhv. damer og herrer. Der var tre deltagere fra Nordvestjysk Golfklub og en af spillerne herfra, Preben Næsgaard, var også gavmild og skænkede både bolde og greenfee-billetter til sin hjemklub som præmie, så der var nok at dyste om for de 50 deltagere, der alle fik en hyggelig runde - og for nogle stykkers vedkommende også flotte scores.

Som noget nyt var matchen henlagt til eftermiddagen, så man kunne nyde en dejlig middag og masser af hygge i den ombyggede lade bagefter. Alt i alt endnu en dejlig oplevelse i Øland Golfklub.

Vinderne blev i c-rækken: 1. plads, Niels Peder Søgaard med 39 points, 2. plads, Svend Erik Olesen med 36 points og 3. pladsen gik til Carsten K. Olesen med 34 points.

I b-rækken gik 1. pladsen til Nicolai Andersen med 37 points, 2. pladsen til Christian Degn med 35 points, mens 3. pladsen gik til Svend Eriksen med 32 points.

I a-rækken slog Per Larsen sig til 1. pladsen med en score på 39 points, 2. pladsen gik til Preben M. Næsborg med 36 points, mens Dennis Hjardemaal fik en 3. plads med sine 36 points.

Længste drive for damer blev vundet af Annemarie Jensen, mens Mads Nielsen blev vinder hos herrerne.

Målebåndene var i brug på alle banens seks par-3 huller for at fastslå, hvem der kom tættest flaget i første slag, og her var vinderne Nicolai Andersen, Niels Peder Søgaard, Anita Bak, Jesper Mikkelsen, Preben M. Næsgaard samt Annemarie Jensen. Desuden var der præmie for nærmest flaget i to slag på hul 17, der er et par 4-hul. Her blev Niels Peder Søgaard vinder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...