Flere tilbud til aktive ældre og pensionister

BROVST: Med Brovst Seniorklub som moderklub og ældres motion og balance som omdrejningspunkt er Aktiv Tirsdag et tilbud til alle ældre i Brovst-området om at komme op af sofaen og ud på gulvet og få styrket krop og muskler.

Under kyndig ledelse af Maria Fage Knudsen og med musik i baggrunden dyrkes der ældrefitness tirsdag formiddag i Sport & Kulturcenter Brovst. Her en måned efter starten har man nu rundet 40 aktive.

- Det har været en ubetinget succes at sætte gang i Aktiv Tirsdag, fortæller Gert Pedersen fra initiativgruppen.

- Nu er vi så kommet til, at vi skal have udvidet lidt, for der har været fokuseret meget på dem der vil lave gymnastik, men der er også nogen der vil spille badminton, tæppecurling eller måske indendørs petanque. Mulighederne er mange, og det er bare med at møde op, for der er måske andre, der vil prøve nogle af de samme ting, siger han.

Når vejret bliver bedre, påtænker man at flytte nogle af aktiviteterne udendørs og gerne i nogle mindre hold.

- Lige nu mangler vi kortspillere. Der er 6-7 herrer, der gerne vil spille kort, men der mangler et par stykker for at det kan gå op, siger Gert Pedersen.

Det er nemlig også en mulighed, at man bare mødes med andre ældre og hygger sig, læser i Hanbo-Bladet eller spiller Domino, mens der serveres et rundstykke og en kop kaffe og snakken går.

- Vi ser nye ansigter hver gang, slutter Gert Pedersen og gør opmærksom på, at der er plads til mange flere endnu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...