Hjælp: Medlemmerne fra Brovst Rideklub sælger til og fra-kort for at samle penge ind til Børneulykkesfonden og til klubkassen.

Julen nærmer sig, og salget af til og fra-kort er lige på trapperne. I år er Brovst Rideklub gået sammen med Børneulykkesfonden om at sælge til og fra-kort til fordel for den gode sag.

Glade og aktive medlemmer fra rideklubben har nemlig sat sig for at sælge stilfulde til og fra-kort, hvor indtægterne fra salget går til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker og til klubkassen. Børn og forældre glæder sig til at komme i gang med salget, og de håber, at folk har lyst til at støtte op om initiativet.

Fra oktober måned vil det være muligt at købe til og fra-kort, hvor klubbens andel af fortjenesten skal gå til en fælles tur for klubbens medlemmer. Vi er en god som gør meget for at styrke en god klub ånd. Vi afholder mange hyggelige og lærerige arrangementer for vores medlemmer.

En pakke med 10 stk. koster 25 kr., hvoraf 10 kr. går til Børneulykkesfonden, 10 kr. til rideklubben, mens de resterende 5 kr. går til administration. Kortene kan købes ved klubbens medlemmer som kommer rundt i byen og sælger.

Om Børneulykkesfonden

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut - hele døgnet.

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...