Uge: Hele uge 43 er sat af til aktiviteter i Skovsgård

Mange forskellige ingredienser er sat i spil, når programmet ved Knæk Cancer Ugen i Skovsgård i uge 43 ud-folder sig: Musik og sang, motion og spil, fest og dans, humor og alvor samt mad og drikke. Det bringes alt sammen i spil for at samle flest mulige penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

En lokal arbejds-gruppe, med Skovsgård Borgerforening og Skovgård Hotel i spidsen, har siden begyndelsen af foråret arbej-det med at give den landsdækkende kampagne sit lokale udtryk i Skovsgård.

Allerede om søndagen i uge 42, d. 20. oktober, åbner arrangementsrækken med bingospil for hele familien på Skovsgård Hotel, hvor der spilles om masser af gode gevinster, bl.a. doneret af lokale virksomheder.

Om mandagen lægger den landskendte komiker Geo vejen forbi med sit foredrag om at være kræftsyg og om at komme igennem sygdommen. Selv om foredraget bærer titlen ”Ikk’ for sjov”, er der ingen tvivl om, at Geo vil bringe lattermusklerne i spil hos tilhørerne. Denne aften arrangeres i samarbejde med den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Dagen efter, tirsdag aften, er det derimod ben- og lårmusklerne, der skal mobiliseres, når Skovsgård – i form af et sponsorløb – motionerer penge ind til Knæk Cancer. Gaderne omkring Skovsgård Hotel lægger her asfalt til strabadserne.

Onsdag aften rettes fokus til gengæld mod sangmusklerne, når der indbydes til sangaften i hotellets sal. Lo-kale kor medvirker ved dette arrangement og sammen med dem bliver det muligt at få sunget sin yndlings-sang i Højskolesangbogen, idet der bliver tale om en ønskekoncert.

Skovsgård Borgerforening har valgt at lægge en af efterårssæsonens fællesspisninger på hotellet om torsda-gen i uge 44, og forbindelse med det bliver der afholdt lysceremoni, bl.a. med tale af sognepræst Folmer Toftdahl-Olesen og med medvirken af det lokale kirkekor ”Englekoret”.

Knæk Cancer-ugen i Skovsgård slutter i festens tegn i weekenden, når der om fredagen inviteres til først gin-smagning og coktailparty og senere koncert med Consolation.

Lørdag aften rundes der af med et brag af en galla-fest, hvor der serveres en lækker tre retters mad, og danseorkestret CATS spiller op til dans.

Billetter til foredraget med Geo og til fredagens koncert samt lørdagens gallafest kan købes gennem Brovst Musikforsyning gennem Billetekspressen. Der kan læses mere om hele ugens program på Skovsgård Borger-forenings hjemmeside og Facebook-side.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...