JULEOPTAKT: Butikkerne i Brovst holder åbent til klokken 21 og fejrer åbningen af det nye SPAR-supermarked fredag 29. november med juleoptog, musik og musical

BROVST: Der er lagt op til et brag af en fest, når Brovst Handelsforening inviterer til Black Friday by Night 29. november, hvor byens butikker frister med ekstra skarpe priser og holder åbent helt til klokken 21.

Det hele er bygget op om den glædelige begivenhed, at julen står for døren, og at der nu igen kommer liv i den tidligere SuperBrugsen/Weiss-bygning i Jernbanegade 4. Klokken 15 slår brødrene Peter og Andreas Guldhammer nemlig dørene op til et helt nyt SPAR-supermarked, efter at lokalerne har stået tomme i halvandet år.

Klokken 16.30 er der afgang på et stort juleoptog fra Guldhammer/Dyrlægegården i Kirkegade 71, hvor julemanden vil vinke fra Falcks brandbil, alt imens Brovst Pigegarde spiller, og Brovst Fut samt julepyntede traktorer følger trop.

Der udleveres fakler til alle voksne, så det hele bliver meget stemningsfuldt på ruten gennem Kirkegade og forretningsstrøget, og fremme på Jernbanetorvet tændes byens juletræ og julebelysning klokken 17. Pigegarden fortsætter efter juletræstændingen med julens kendte melodier.

Samtidig vil Brovst Borgerforening holde åbent i pølseboden, ligesom »Nissemors Hule« åbner med udstilling af mekanisk julepynt.

Brovst Fut fortsætter med gratis køreture for børn og voksne hele aftenen, og ved den nye SPAR-købmand kan børnene hente sig en gratis slikpose.

Endnu et højdepunkt på festlighederne indtræffer klokken 19, hvor børn fra hele 9460-området optræder med et udvalg af sangene fra musicalen »David«, som handler om den kendte skikkelse fra Det Gamle Testamente, der som ung hyrdedreng bliver udvalgt til at skulle være konge af Israel. Inden han når at indtage tronen, kæmper han mod Goliat, vinder sig kong Sauls gunst, men må også flygte på grund af kong Sauls misundelse. De dygtige, unge skuespillere ledes og instrueres af kirke- og kulturmedarbejder Per Iversen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...