Hos Expert/Punkt 1 i Brovst har man oplevet en stor udvikling igennem de seneste år. Butikkens ejer Bo Kølby Nielsen, som netop har rundet de 60 år har sammen med hanbo:bladet lavet en lille status af butikkens udvikling - og så er der også set lidt i krystal kuglen.

Som 16-årig startede Bo hos telegraftropperne i Fredericia og det blev til 5 år i militærtrøjen, inden han startede hos radioforhandler Henning Tidselbak i Kaas. Henning Tidselbak opkøbte flere Expert-forretninger i Nordjylland og da han i 1986 overtog forretningen i Brovst, blev Bo ansat som forretningsleder.

I 2003 overtog Bo selv butikken og det er gået meget stærkt siden.

Det startede i Jernbane 20 og derefter til Stationsvej 1 og i dag er adressen Jernbanegade 9-11.

- Den tidligere sparekassebygning er en fin placering af butikken, fortæller Bo Kølby Nielsen.

- Der er sket en gennemgribende udvikling inden for flere produkter, siger han og forklarer:

- Jeg husker tydeligt at mobiltelefonen var en kæmpe kasse, som lå under førersædet i bilen og kostede 23.000 kroner. Tv apparaterne var store og klodsede på grund af billedrøret, fortæller Bo Kølby Nielsen.

- Den store teknologiske udvikling har betydet utroligt meget i vores branche. Kommunikationen over nettet og de mange signaler i luften giver en helt anden efterspørgsel i butikken, fortæller han.

- I dag ønsker kunderne en ordentlig internet forbindelse, da der også er mange hjemmearbejdspladser i dag, fortæller Bo Kølby Nielsen, der er bevidst om, hvad der er hans særlige fordel, når det kommer til at give kunderne den helt rigtige service.

- Det er vigtigt med nærvær og lokalkendskab og selvfølgelig er det vigtigt med fingeren på pulsen, siger han - men skal man lykkes handler det også om at eje en god portion godt købmandskab.

- De rigtige varer til de rigtige priser på det rigtige tidspunkt, påpeger Bo Kølby Nielsen.

Siden november 2015 har butikken også haft hvidevarer og elektroniske artikler. Der er et stort udvalg på hylderne og det sætter kunderne pris på. Bo er hele tiden tæt på forretningen. I 2010 flyttede han og familien fra Biersted til Brovst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...