NYT: Borgerforeningen har fået friske kræfter og er klar til at tage fat på at gøre en forskel - du kan også være med

Brovst Borgerforening har konstitueret sig. Ny formand i foreningen er Heidi Lindstrøm, mens næstformandsposten indtages af Brovsts medlem af Landdistriktsrådet, Maria Appel. Borgerforeningens sekretær er Liv Lykke Mulvad-Knudsen og kasserer er Ann Pedersen.

- Vi var to tilbage fra den gamle bestyrelse og jeg var den, der har været med i længst tid - Maria har været med i et år og jeg har været med i to år - så vi blev enige om at det var oplagt at det var os, der blev formand og næstformand, fortæller Heidi Lindstrøm, der med opbakning i bestyrelsen var klar til at tage en omgang som formand.

Borgerforeningens tre mandlige medlemmer valgte i første omgang at takke nej til titlerne. Men det er på ingen måde ensbetydende med, at de ikke er klar til at tage fat. For det er de bestemt, fortæller Heidi Lindstrøm, der glæder sig til at trække i arbejdstøjet sammen med sine nye foreningskolleger.

Der bliver masser af arrangementer, hvor bestyrelsen skal lægge kræfter i og samtidig håber på lokalopbakning til. Borgerforeningen har allerede meldt datoen for sommerfesten ud, som kommer til at løbe af stabelen den 13. til 15. juni - for selvom sidste års sommerfest ikke blev den store økonomiske succes, så var den på mange andre måder en succes, fortæller Heidi Lindstrøm, der husker alle de mennesker, som kom for at være en del af byfesten og hygge sammen med deres venner, familie og bekendte.

Netop derfor var det ikke så svært at bestemme sig for, hvad der skulle ske i år.

- Vi er enige om, at der skal være en sommerfest, understreger hun og peger på, at borgerforeningen vil kigge udgifterne igennem for at finde en løsning på, hvad man kan gøre både billigere og smartere.

De foregående år har borgerforeningen fået stor hjælp af Sparekassen Vendsyssels Fond, Brovst, som har doneret penge til det sommerfestens telt, hvilket man har været meget taknemmelig for. Men i år har man ikke fået støtte til teltet. Alligevel er Heidi Lindstrøm optimistisk - der er nemlig meget stærk opbakning blandt byens erhvervsdrivende til borgerforeningen, fortæller hun.

- Vi har allerede flere sponsorer på plads, fortæller Heidi Lindstrøm, der også forventer at have flere es i ærmet, inden sommerfesten slår sine folder.

I borgerforeningen har der været lidt snak om at gå sammen med andre foreninger omkring sommerfesten, men ind til videre holder man i fast i den konstruktion, hvor områdets foreninger inviteres til at være med ved at lave aktiviteter og på den måde være med til at skabe spændende oplevelser, hvor byens borgere kan få en fornemmelse af, hvad Brovst har at byde på, samtidig med at foreningerne får mulighed for at vise, hvad de kan byde på.

Hvis man gerne vil hjælpe borgerforeningen med fastelavnsarrangementet, byfesten eller måske har en god idé, er man meget velkommen til at kontakte Heidi Lindstrøm eller et af de andre bestyrelsesmedlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...