Butikken på Østergade er kåret som kædens bedste i hele regionen

Medarbejderne i Rema1000 på Østergade i Brovst har i disse dage lidt mere at smile over end normalt, når de går på arbejde. Sidste weekend blev deres butik nemlig kåret som regionens bedste på det årlige møde for alle Rema1000 købmænd, og det kan mærkes, hvis man spørger købmanden selv.

- Jeg er meget glad for prisen og den anerkendelse, der følger med. Medarbejderne har en stor andel i denne titel. Vi har været i et stærkt felt med 32 dygtige kollegaer, så det gør mig ekstra stolt. Vi har alle kæmpet hårdt for dette, siger Karsten Bendix Hansen.

Ved prisoverrækkelsen modtog Karsten Bendix Hansen de rosende ord fra regionschef i REMA 1000 Michael Deleuran, der lagde vægt på butikkens lokale forankring i byen.

- Mange kunder er på fornavn med Karsten og hans medarbejdere, som også altid er klar på en snak med kunderne. Man fornemmer med det samme, at her er kunden er øverste chef. Derudover er der altid masser af lokale tilbud, der er med til at gøre butikken inspirerende.

Hvis man spørger Karsten Bendix Hansen, hvad der er forklaringen på hans vellykkede butik og den nye flotte titel, er han ikke selv i tvivl.

- Hemmeligheden bag enhver god butik er personalet. Vi arbejder meget med medarbejderne og give dem ansvar. De er altid hjælpsomme og smilende, og ved, at de er med til at skabe en god oplevelse for vores kunder. De har udviklet sig meget i løbet af sidste år, forklarer Karsten Bendix Hansen.

Målet om altid at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse, har skabt en masse loyale kunder, hvor mange endda kommer langvejs fra for at handle i, hvad der nu er regionens bedste Rema1000.

Udover et hjælpsomt og smilende personale, skal en del af forklaringen på den succesrige butik også findes i en flytningen til nye og større lokaler.

- Karsten og personalet har i mange år haft en lille butik midt i byen, hvor de arbejdede under svære forhold for at skabe den succes, butikken er i dag. Da butikken flyttede, fik de plads til at forbedre og give kunden en bedre oplevelse, forklarer Michael Deleuran som en af årsagerne til, at REMA 1000 i Brovst er regionens bedste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...