Musik: 15 lokale børn havde siden sommerferien øvet på musicalen ”David,” og de optræder igen i forbindelse med Jul by Night-arrangementet i Brovst

I weekenden 15.-17. november var der på det nærmeste helt højtidsstemning i Brovst Kirke.

Hver dag var næsten alle bænke fyldte med spændte og glade kirkegængere, og festlig musik og sang genlød i det gamle kirkerum.

I centrum for det hele stod femten lokale børn, der siden sommerferien har øvet på musicalen ”David”; sammen med sangere fra Englekoret, kirkekoret fra Torslev-Ø. Svenstrup Kirke, fremførte de op-sætningen ved tre forestillinger, der tilsammen samlede ca. 350 tilskuere.

- At de dygtige skuespillere og korsangere ved hver forestilling høstede stående applaus, var yderst velfor-tjent. De udviste alle en energi, koncentration og spilleglæde, som begejstrede og gjorde, at den gammelte-stamentlige fortælling om kong David blev meget vedkommende for publikum, fortæller Per Ivsern.

I den forbindelse blev hele kirkerummet inddraget, både prædikestol og midtergang, der for sidstnævntes vedkommende bl.a. blev anvendt til fremførelsen af forskellige danseoptrin.

Der bliver lejlighed til at høre udvalgte sange fra ”David”, når nogle af skuespillerne fremfører dem ved Jul by Night-arrangementet i Brovst fredag 29. november kl. 19.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...