Tobias Thomsen skal køre for Birmingham i det nye år

BROVST: Den 24-årige speedwaykører fra Tranum, Tobias Thomsen, skal køre for Birmingham Brummies i den britiske liga i 2019.

Det står klart, efter klubben har skrevet kontrakt med nordjyden.

- At køre for et engelsk hold har været en drøm for mig de seneste fire år. Så det er den kommer i opfyldelse i 2019, siger Tobias Thomsen til klubbens hjemmeside.

- Jeg har kørt i Storbritannien et par gange på baner som Redcar, Edinburgh, Peterborough og Berwick. På Berwick kom jeg i finalen og vandt årets kører for min indsats. Så jeg vil gerne skabe et navn for mig i England, men jeg ved, at det bliver svært i mit første hele år der, siger han.

Dermed skal nordjyden vænne sig til en hel ny by og et nyt miljø.

Jeg vil gerne blive en endnu bedre kører, og jeg tror, at det vil hjælpe mig endelig at komme på et engelsk hold. Alt, jeg ved om Birmingham er, at det er den andenstørste by i England, og deres stadion og bane er ret nyt. Men ledelsen virker meget engagerede, og jeg ser frem til at møde alle i klubben for første gang, siger Tobias Thomsen.

I klubben er man også glad for at tilknytte ham.

- Tobias har stort potentiale, og han er lidt sluppet under alles radar. Vi håber, at han hurtigt kan falde til og begynde at samle point til holdet. Jeg har hørt en masse gode ting om Tobias, og Ulrich Østergaard (dansk speedwaykører i Birmingham, red.) har givet sin støtte til ham, siger holdleder Laurence Rogers til klubbens hjemmeside.

Tobias Thomsens første mulighed for at repræsentere Birmingham er til marts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...