Forberedelserne til Brovst Messen i fuld gang. Erhvervsmessen afholdes i Sport- og Kulturcenter Brovst i weekenden den 10.-11. november.

Sædvanen tro, er det de fem idrætsforeninger AIF, TGF, BIF, SB og KFUM, som er arrangører. De er sammen med Brovst Handelstandsforening og Sport og Kulturcenter Brovst i messeudvalget.

Da foreningerne geografisk er fordelt over et stort område, håber arrangørerne, at befolkningen i de medarrangerende byer og byernes forretninger bakker op, så man kan få en god messe for udstillerne og et pænt stort overskud til de arrangerende foreninger.

Til dette års messe er der lavet en ny opstilling på standene, så gæsterne til messen kommer mere naturligt rundt til alle stande. Som noget nyt er der lavet to små torve og et større, som skal supplere med den underholdning, der er på scenen.

Foreningerne håber på et stort og inspirerende modeshow fra de lokale forretninger på scenen. I multisalen vil der over de to dage forsøges med en esport-event.

I 2016 arrangerede messeudvalget billotteri. Til dette års messe er nedsat et billotteriudvalg med repræsentanter fra de fem foreninger. Med erfaringerne fra messen i 2016, er der nogle ting, der kan optimeres. Det skal gøre dette års billotteri endnu bedre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...