Motion: 170 meldte sig ind de første dage, og en ”tryday” 12. januar fik endnu flere til at melde sig ind

Brovst: 170 medlemmer var allerede på listen, da Brovst Motion og Fitness åbnede dørene i den gamle Faktabygning på Rotfeldsvej, hvor der tidligere har været drevet motionscenter.

Og en såkaldt "tryday," hvor interesserede kunne komme forbi og prøve det nye centers tilbud, gav også flere nye medlemmer, kontaterer Lone Rildau.

Skovsgaard/Brovst KFUM IF er vært i det nyindrettede center, og formanden for Gymnastikafdelingen, Lone Rildau, er ikke i tvivl om, at det nye motionscenter er kommet godt fra start.

- Vi har armene over hovedet og er helt vildt glade, siger hun på vegne af de mange frivillige, der har knoklet med at få det lidt slidte motionscenter shinet op.

En del slidte maskiner er blevet skiftet ud blandt andet med støtte fra Sparekassen Vendsyssels Fond, der har støttet opbygningen.

- Der var slet ikke noget, der kunne ødelægge denne her dag, og alle var bare så positive - også selvom dørbrikkerne drillede, smiler hun.

Tidligere har formand for Sport & Kulturcenter Brovst, Jacob Hyllested udtalt, at Brovst har manglet et motionscenter i Brovst, og det er Lone Rildau helt enig i.

- Det er tydeligt, at mange har glædet sig til, at vi skulle åbne, siger hun.

Lone Rildau understreger, at det nye initiativ henvender sig til alle aldersgrupper og byder alle velkommen uanset formen.

Det betyder blandt andet, at senioridræt vægtes højt, fortæller Lone Rildau. Blandt andet er der spinning for pensionister på programmet.

Ambitionen er et godt samarbejde med det lokale sundhedshus.

- Når borgerne kommer der i forbindelse med genoptræning, kan de få udleveret vores kort.

- For selvom man får en tid i Sundhedshuset, så kan det jo være rigtigt godt med et kontingent hos os, så man kan fortætte træningen, og vi ved jo, at den rette træning kan have meget stor positiv indflydelse på helbreddet og medicinforbruget, siger Lone Rildau.

Der kan læses mere om det nye fitnesscenter på http://www.sbkfumif.dk/, hvor det også er muligt at tilmelde sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...