Hyggeligt: 63 deltog i festen, der også bød på nye borde og stole

Sommer i Attrup-området er lig med Attrup Borgerforenings årlige sommerfest på legepladsen i Attrup, som igen i år blev holdt med stor opbakning fra områdets beboere.

63 deltagere samledes således til spis-ning, rundboldkamp og kagekonkurrence, som alle – foruden den gode snak, der sådan en aften pågår - er faste elementer i festen.

Traditionen tro stod menuen på spidstegt gris med et bredt tilbehør, og til kage-konkurrencen stillede hele otte deltagere op med lækkerier. Sejren kunne Christoffer Thulstrup trække i land med sin rutebilskage.

Sommerfesten anno 2019 bød også på noget helt nyt. Attrup Borgerforening kunne nemlig i forbindelse med festivitassen tage helt nye stole og borde med tilhørende duge og hynder i brug; det var blevet mulig-gjort ved hjælp af donationer fra Sparekassen Vendsyssels Fond og SE Vækstpulje. Møblerne, der rækker til 60 gæster, indgår nu i borgerforeningens festudstyr, der også tæller de tre partytelte, hvori sommerfesten holdes.

Udover Skt. Hans-fest i juni har sommeren i Attrup bl.a. også budt på fire grillaftener, både på legepladsen og i Attrup Campings grillhytte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...