Foredrag: Y´s Mens Club inviterer til foredragsaften

Han Herred Y’s Men’s Club afholder flere gange i løbet af året åbne foredragsaftener, hvortil alle er hjerteligt velkomne. Et af slagsen løber af staben mandag d. 23. september kl. 19.30 i Fjerritslev Kirkecenter, hvor Jeanette Dam Kaastrup lægger vejen forbi. Hun er leder af ”Reden”, som er hjemsted for KFUK’s sociale arbejde i Aalborg, der er en frivillig organisation, som tilbyder anonym rådgivning, terapi, sundhedsklinik og omsorg til mennesker med prostitutionserfaring i Nordjyl-land. ”Redens” målgruppe er netop som oftest kvinder, der har eller har haft tilknytning til prosti-tutionsmiljøet med tilhørende skadevirkninger fra de ofte grove seksuelle fysiske og psykiske over-greb, som de har været udsat for.

Aftenens tema ved Y’s Men’s-arrangementet er således ”Kvinder i prostitution og socialt arbejde”, og over det vil Jeanette Dam Kaastrup fortælle.

Han Herreds Y’s Men’s Club, som er en del af den verdensomspændende Y’s Men’s-bevægelse, har som formål gennem et godt og hyggeligt kammeratskab at skaffe midler til at støtte arbejdet blandt børn, unge og socialt udsatte. Arbejdet bygger på en kristen livsopfattelse med frivillig tje-neste og indsats for en bedre verden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...