Vandt de tre point ude mod Vodskov

SKOVSGAARD: Skovsgaard Boldklubs førstehold i serie 3 sikrede sig lørdag en vigtig sejr på 3-2 ude mod Vodskov.

- Pulsen var høj, meget høj til sidst i kampen mod Vodskov, hvor vi hiver en 3-2 sejr i hus, konstaterer træner Jesper Christiansen.

i de første 10-15 minutter af kampen var Vodskov lidt mest på bolden og fik scoret til 1-0 på en lille svipser fra Skovsgaards målmand.

- Men vi får alle rejst os igen senere og kommer mere med i kampen og får et lille overtag, selv om begge hold spiller godt, siger Jesper Christiansen.

I 42. minut fik Thomas Vangsted bolden i feltet og tog den med til baglinjen og afleverede til Max Vad Hansen som udlignede til 1-1.

I 2. halvleg havde Skovsgaard vinden i ryggen og fik bedre fat.

- Vi har flere skud på mål, og det udløser målet til 2-1 til os, da Max Vad Hansen trykker af langt udefra. Målmanden halvklarer, men på den efterfølgende ripost scorer Andreas Nielsen til 2-1 i 63. minut, fortæller træneren.

Derefter bølgede kampen frem og tilbage, men Vodskov udlignede til 2-2 i 85. minut efter et langt indkast i feltet, hvor der blev klumpspil.

Men allerede to minutter senere fik Skovsgaard scoret sejrsmålet, da Max Vad Hansen fik sendt bolden ind foran mål fra baglinjen, hvor Kasper Als fik vristet sig fri og scorede til slutresultatet 3-2 til Skovsgård.

- Det skal dog siges, at de sidste fem minutter, som dommeren havde tilbage af kampen, efterfølgende var meget nervepirrende for alle os på sidelinjen, siger Jesper Christiansen og tilføjer.

- Vi står bedre og bedre på banen, og igen viser vi, at vi står stærkt defensiv. Vi havde til kampen to spillere, som fik en ny rolle og klare det formidabelt, og sammen med resten af holdet får vi kommunikeret på tværs af kæderne. Og det er med til at trække det længste strå til vores fordel. Tak for den gode støtte fra vores trofaste tilrejsende tilskuere. En sand fornøjelse.

Kampens fidus gik til Kasper Als, og kampens fighter blev Mathias Brøndum.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...