Brovst Sport og Kulturcenter tager over efter Fitness4you

BROVST: I starten af december måtte Fitness4you i Brovst lukke, men nu står Brovst Sport og Kulturcenter klar til at hjælpe hovedparten af de knap 300 medlemmer til fortsat at kunne dyrke deres motion.

Kulturcentret fik nemlig en henvendelse fra Rene Pedersen fra Fitness4you, om det kunne være behjælpelig med at føre de forskellige motionshold videre.

- Det vil vi selvfølgelig gerne. Vi skal lige over vores julearrangementer, og så er det planen, at vi går i gang efter nytår, som jo også er et tidspunkt, hvor mange har brug for at motionere, fortæller centerleder Lars Kaldal Simonsen.

Endnu er der ikke aftaler på plads om, hvilke hold eller hvornår de kan dyrke motion i sportscentret.

- Men vi kan med sikkerhed sige, at der kommer et formiddagshold om tirsdagen med plads til alle aldre og med hygge bagefter, siger Lars Kaldal Simonsen, som gerne ser på muligheden for, at også de andre hold, som yoga, stram op og cross fit kan komme i hallen.

- Rene Pedersen er meget træt af, at Fitness4you måtte lukke, og vi vil gerne hjælpe ham, fordi han har gjort meget for Brovst. Desuden ser vi gerne flere brugere i hallen, siger Lars Kaldal Simonsen.

Der har tidligere været overvejelser om også at indrette et motionscenter i hallen, men det blev droppet, dels fordi det vil kræve en tilbygning, og dels fordi Fitness4you åbnede og udfyldte tomrummet.

- Men efter nytår skal en arbejdsgruppe se på mulighederne for at få et motionscenter i Brovst og gerne i tilknytning til hallen. Det ville være mest naturligt, siger Lars Kaldal Simonsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...