I år deltager eleverne fra Fjerritslev Gymnasium igen i Røde Kors’ store indsamlingskonkurrence, hvor hovedpræmien er en koncert med en af Danmarks mest aktuelle rappere - nemlig KESI. Og oddsene er gode. Mange elever har allerede meldt sig som indsamlere.

Den 7. oktober kæmper gymnasier fra hele landet om, hvem der har flest optimister og ja-hatte på netop deres gymnasium. For at vinde koncerten kræver det nemlig et JA fra gymnasieeleverne.

JA til en gåtur til Røde Kors’ landsindsamling. JA til at få en hyggelig dag. Og JA til en oplevelse, som hele verden mærker. Det har eleverne fra Fjerritslev Gymnasium gjort.

Gymnasier, der dækker minimum 25 indsamlingsruter, kan vinde et besøg af Hjem-IS bilen, der vil dele lækre is ud til hele gymnasiet. De gymnasier, der siger ja og dækker flere end 50 indsamlingsruter, deltager i konkurrencen om at vinde en eksklusiv koncert på deres eget gymnasium med et af Danmarks mest aktuelle bands. Navnet er endnu ikke offentliggjort.

Ambassadørerne på Fjerritslev Gymnasium udtaler: Vi er rigtig glade for, at så mange elever allerede har meldt sig som indsamlere. Det bliver spændende at følge konkurrencen, men vi krydser selvfølgelig fingre for, at vi løber med hovedpræmien og får en uforglemmelig aften i selskab med noget fed musik.

Uanset hvilke gymnasier, der løber med en privatkoncert og et besøg af Hjem-IS bilen, så har gymnasiernes JA stor betydning. Et JA fra to gymnasieelever og én indsamlingsbøsse samler gennemsnitligt 1.000 kr. ind. Det er et JA, der kan fylde maverne på 28 børn i et af verdens brændpunkter i en hel måned.

Herhjemme vil nogle af de indsamlede midler gå til at sikre, at sygdomsramte hjemløse kan få en varm seng at sove i. I dag bliver mange hjemløse udskrevet direkte til gaden fra hospitalet. Pengene fra gymnasieelevernes JA sørger for, at de i stedet for at sove på gaden kan få en seng at sove i, mens de samler kræfter til at komme ovenpå igen.

Du kan også melde dig som indsamler hele døgnet på 70 10 00 00 eller gennem den lokale Røde Kors-afdeling i Fjerritslev på telefon 4045-3883 eller i Brovst på telefon 9823 3303. Du kan også tilmelde dig på: www.rødekors.dk/indsamler

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...