Stort Lanparty med overnatning

TREKRONER: Fra 30. november til 2. december er der stor chance for at elmåleren løber stærkt i Trekroner Landsbycenter, som lægger rammer til kommunes største computerspillefest.

- Vi ruller mere end 10 kilometer kabel ud og hiver et 1000/1000 gbit net ned, når mere end 100 gamere mødes, fortæller arrangørerne, Steffen Fisker og Kim Thomsen

Det sidste år har Trekroner Landsbycenter og TIF98 afholdt ugentlige E-sport træninger. Unge spilentusiaster mødes til træning fire dage om ugen, og der meldes om fuldt booket på alle holdene.

Som en del af E-sporten har gamerne fra Trekroner også besøgt større turneringer og professionelle E-sports festivaler. Oplevelsen af den intense stemning og fællesskabet, der opstår under sådan en gamingfest, har medført, at der nu lægges op til en stor E-sportfestival i Trekroner.

Der vil blive afholdt turneringer i både Counter Strike, Fortnite og FIFA.

- Det handler om fællesskab, og så handler det om at dedikere sig til computerspillet, og have et ønske om at blive dygtigere til det, siger arrangørerne og fortsætter.

- Vi laver simpelthen hallen om til et gigantisk gaminghus denne weekend. Der er sørget for præmier og underholdning undervejs, og så sparer vi ikke på ekstraordinære konkurrencer med fællesskabet i fokus. Vi forventer at alliere os med både kendte gamere og streamere, som vil kunne mødes til arrangementet, dyste med dem eller lure nogle gode spil fif.

I samarbejde med Lan team Nord opstilles noget af det nyeste udstyr, og der sendes live og streames undervejs.

- Og med køkkenet i landsbycenteret og skolen som overnatningssted, er det oplagt at lade arrangementet strække sig over en hel weekend. Vi ved af erfaring, at de unge mennesker tit glemmer tid og sted, når de spiller meget, så arrangementet er med faste måltider, fra de kommer, til de går og der vil være opsyn hele weekenden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...