Festligt: 26. oktober rundes ugen af på Skovsgård Hotel

Der er al mulig grund til at trække i festtøjet, når Knæk Cancer-ugen i Skovsgård lørdag aften d. 26. oktober rundes af med gallafest på Skovsgård Hotel. Ugen har nemlig da budt på en yderst varieret vifte af arrange-menter, der søndag eftermiddag 20. oktober indledes med bingo for hele familien, ligeledes på Skovsgård Hotel. Der er mulighed for at blive den heldige vinder af skønne gevinster for både store og små, bl.a. skænket af lokale erhvervsdrivende.

Som tidligere omtalt gæster komikeren Geo hotellet mandag aften med sit foredrag om at være kræftsyg og blive helbredt, ”Ikk’ for sjov” – et arrangement i samarbejde Kræftens Bekæmpelse Lokalafdeling Jam-merbugt. Tirsdag lægger Skovsgård gader til et sponsorløb for løbere, vandrere og cyklister i alle aldre, mens hele fire lokale kor – Sing4Joy, Øland Karlekammerkor, Café Latte og Hanbokoret - onsdag aften ind-finder sig i hotellets sal for at stå i spidsen for fællessang ved en sangaften. Her kan der mod et beløb ønskes et nummer i ”jukeboksen” – enten en fællessang eller et nummer fra et korenes repertoirer.

Torsdag aften bliver der mulighed for at mødes til fællesspisning, også på hotellet, hvis have senere på aftenen danner ramme om en lysceremoni. Der tændes lys for dem, der har været ramt af kræft; provst Folmer Toftdahl-Olesen holder tale, og de lokale kirkers kor, Englekoret, synger.

Også fredag bliver der noget for både smagsløgene og ørerne. Først bydes der om eftermiddagen på gin-smagning, som Schade Gin fra Tranum står for; det efterfølges af cocktailparty for både kvinder og mænd, inden americana-bandet The Consolation om aftenen spiller op til koncert. I sidstnævnte tilfælde er Brovst Musikforsyning arrangør.

Lørdagens galla-fest, der runder alle ugens aktiviteter af, indledes med en velkomstdrinks og tre retters menu. Senere afsløres det forhåbentligt store beløb, som Skovsgård har samlet ind til Knæk Cancer, inden dansebandet CATS spiller op til dans. Billetter til denne aften kan – som ved foredraget med Geo og freda-gens koncert – købes på www.brovstmusik.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...