Halvrimmen Billardklub kom godt fra start i spilleåret 2018-2019, hvor klubben blandt andet har fået flere nye spillere.

20. januar holdt Halvrimmen Billardklub den årlige nytårsturnering, hvor spillere fra både Thisted, Pandrup og Halvrimmen deltog.

Det blev en spændende dag med mange deltagere og gode kampe inden den endelige finale, som blev spillet mellem Finn Ankersen fra Thisted Billardklub og Henny Christiansen fra Halvrimmen Billardklub. Finn Ankersen vandt desværre over Henny Christiansen, der - selvom sejren gled hende af hænde - var glad efter en veloverstået turnering i klubben. Finn Ankersen fik som vinder overrakt diplom og vinpræmie.

Har man lyst til at prøve kræfter med billard, er der plads til flere friske spillere i klubben. Det eneste, man skal gøre, er at møde op i klubben på Banevej i Halvrimmen, hvor Halvrimmen Billardklub har fire spillerborde stående til frit brug for medlemmerne.

Man behøver ikke at være en billardhaj for at være med, i klubben hjælper man gerne med at få styr på både regler og billardkøer. Har man lyst til at være med på et turneringshold, er der rig mulighed for at være med, men mange mødes også blot for hyggens skyld - og klubben er ikke kun for mænd, så kvinderne skal endelig ikke holde sig tilbage, hvis man har lyst til at prøve kræfter med sporten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...