Ved den internationale turnering, Viking Box Cup, var BK Orion repræsenteret med 3 boksere. Victor Trier Danielsen, Thaair Toma og Beslan Tukhashev.

Victor var første mand i ringen og mødte i semifinalen Sondr L. Håverstad fra Arendal BK, Norge. Bokserne stod godt til hinanden og Victor brugte første omgang til at se sin modstander an. I 2. omgang begyndte Victor at presse sin modstander og kort ind i omgangen måtte Sondre Håverdtad til tælling for en dyb træffer. Han kom dog over den men midt i omgangen ramte Victor med et præcist højre hook og sekundanten valgte at opgive for sin bokser, flot kamp af Victor der vin der på TKO i 2. omgang.

Beslan Tukhashev mødte i sin kamp Ramzi Ibrahim fra BK Wedale, Vejle. Det blev en meget rodet affære hvor begge boksere var meget urene i deres boksning, Beslan fik to advarsler for at bukke for dybt, hvilket var en væsentlig årsag til, at han tabte 5-0.

Så blev det Thaairs tur. Thaair mødte Hubert Gorecki fra Imas Boxing, Norge. Thaair startede kampen i roligt og velovervejet tempo og kom med små eksplosioner. Midt i omgangen måtte den norske bokser tage tælling og det var tydeligt, han havde respekt for Thaairs slagstyrke. I anden omgang satte Thaair tempoet op og en serie på tre slag, med et højre hook som det sidste, sendte nordmanden i gulvet. Nordmanden blev talt ud, han var dog efterfølgende ved godt mod, men en flot sejr på KO i to omgang til Thaair.

Sejren udløste en guldmedalje og dermed vinder af Viking Box Cup 2019.

I søndagens finaler skulle Victor Trier Danielsen møde en nordmand, Victor blev dog syg af et maveonde og vi måtte trække Victor fra finalen. Synd for den unge bokser, der er i en rivende udvikling og sammen med Thaair gjorde han en flot reklame for BK Orion.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...