Sundt: 24. august er der atter løb i Tranum

Tranum: Med august er det også tid for det årlige Tranum Hjerteløb, der lørdag den 24. byder velkommen for 6. gang til løbere fra nær og fjern.

- Mange løbere er gengangere, og flere har været med hvert år. Heldigvis kommer der stadig nye deltagere til, og i år har en franskmand, der har planer om at være på ferie i området netop den 24. august, vist interesse for løbet, fortæller Niels Erik Øllgaard og fortsætter.

- Men ellers er gruppen fra Aarhus og deltagerne fra Sønderjylland stadig glade for at deltage. Og heldigvis ses der også lokale deltagere på listen.

Som de øvrige år er der mulighed for at deltage i runder af 5,27 km, halv- og helmaraton, hvor løberne i helmaraton starter en time før de øvrige deltagere.

Som altid slutter Tranum Hjerteløb, der er arrangeret af Tranum Borgerforening, med grillmad, salat samt kaffe og kage. En del af overskuddet fra Hjerteløbet doneres bl.a. til lokale aktiviteter.

Selvom der bliver arrangeret mange store og små løb rundt omkring, er der stadig pæn interesse for Tranum Hjerteløb, konstaterer Niels Erik Ølgaard.

Der er fortsat mulighed for at tilmelde sig på Tranum Borgerforenings hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...