FOLKEFEST: Det gode vejr lokkede rigtig mange på gaden, da Brovst Handelsforening inviterede til aftenshopping med kylling, musik, opvisning og meget andet på menuen

BROVST: Fredagens Høstfest by Night trak rigtig mange mennesker til Jernbanegade, hvor der var lagt op til et stort underholdningsprogram med noget for enhver smag.

Gaden var flot pyntet op til at tage imod de hundredvis af gæster, som også blev fristet af de handlendes smagsprøver og særlige by night-tilbud, så der var livlig aktivitet både ude og inde.

Traditionen tro var der kylling på menuen ved det sidste af sæsonens aftenarrangementer, idet Fruen & Kokken stod klar med en spændende ret af Rose-kylling fra Skovsgaard, tilberedt i wok med nudler, kokos og grønsager. Det betød hurtigt lange køer ved disken og fyldte pladser omkring bordene i spiseteltet.

Musikken var lagt i hænderne på rockbandet Genlyd fra Stiftelsen Købmandsgården og en trepersoners udgave af de populære Fede Finn & Funny Boyz med Katrine Daugaard som forsanger. Begge bands trak mange tilhørere hen omkring scenen og var et muntert indslag i festlighederne.

Klubben Brovst On Mopeds viste gamle knallerter, ligesom der var mulighed for at få en ridetur hos Klithuse Rideklub eller en lille sightseeing med »Brovst Fut«. Børnene kunne desuden forlyste sig i hoppeborgen eller smutte inden for hos Pen & Papir og Expert/Punkt1 for at få malet ansigtet i fantasifulde farver. Se også flere billeder på hanbobladet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...