Nørhalne VVS Cup med pulje med Aabybro, Birkelse og Nørhalne

NØRHALNE: Banen er kridtet op med masser af lokalopgør, når 37. udgave af indefodboldstævnet, Nørhalne VVS Cup, spilles i dagene mellem jul og nytår i Nørhalne Hallen.

Desuden er det allerede nu sikkert, at stævnet skal have en ny vinder, da sidste års overraskende nummer et, Aalborg Freja, ikke kan stille op i år. Derimod er der en ny spændende deltager i det ambitiøse serie 2 hold Nordens Paris, der har AaBs superligaspiller Lukas Andersen som en af hovedfolkene bag.

Desuden er det lokale islæt forøget, da Jetsmark IF deltager med et hold talenter, ligesom Fremad Nørhalne har to hold med.

Den første indledende pulje spilles torsdag 27. december klokken 18.30 med Pulje 1, der helt sikkert kommer til at byde på spændende kampe med det unge hold fra Jetsmark IF, Skjold Sæby, Aalborg Futsal, Dronninglund IF og rutinerede Sulsted IF.

Pulje 2 byder på lokalopgør, da den tæller Fremad Nørhalne 1, Birkelse IF, Aabybro IF samt Gug og Aalborg Chang.

De sidste to indledende puljer spilles fredag 28. december.

Pulje 3 er en dynamitpulje med både divisionsspillere og flere hold indefodbold-specialister fra Jammerbugt FC, Løgstør IF, Vejgaard BK, Nørresundby fB og Hobro IK.

Pulje 4 er Storvorde SB, Nordens Paris, AaB, Biersted IF og Fremad Nørhalne 2.

FInalerunden spilles søndag 30. december og de to bedste hold fra hver af de fire indledende puljer kvalificerer sig til finalekampene.

Den samlede præmiesum er 15.000 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...