Skoler, foreninger og forretninger fejrede højtiden sammen

SKOVSAARD: For andet år i træk blev Jul i Skovsgård afholdt. Det er en begivenhed, alle er velkommen til deltage i dagens program. Programmet stod bl.a. på gratis rundstykker, forskellige værksteder, hvor man kunne sætte sin kreativitet løs, samling ved skolens multibane, og fælles gåtur gennem byen med Brovst Pigegarde og julemanden i spidsen.

Jul i Skovsgård er lavet i samarbejde med Skovsgård Tranum Skole, Skovsgård Hotel, Skovsgård Borgerforening, Daglig Brugsen i Skovsgård, Skovsgård Boldklub, Købmandsgården, PS2, Torslev Øster Svenstrup Menighedsråd, KFUM spejderne Skovsgård, og Stafet For Livet.

Dagen startede ud med trætte øjne ved morgenbordet. På trods af, at der var lørdag mødte et stærkt mandtal af morgenfriske familier og elever op på skolen. Menuen stod på kaffe, the, saftevand og rundstykker.

En af dem, som mødte op til morgenbordet var Maria Leegaard Sørensen, som til dagligt går i 9. klasse på Skovsgård Tranum Skole.

Hun udtalte: “Jeg synes det er super fedt at så mange vil komme på en lørdag for at støtte op om Skovsgård by… selvom vi elever har mødepligt”.

I skolegården duftede det af pandekager, som KFUM Spejderne Skovsgård stod for. I skolegården stod der boder, hvor de erhvervsdrivende i Skovsgård fik lov til at sælge ting som f.eks malede sten, juledekorationer og diverse kreative ting.

Vi fik også fået lov til at stille Lars Nørkjær, som er viceskoleleder på Skovsgård Tranum Skole nogle spørgsmål, vi spurgte ham om hvordan han synes dagens gang havde været indtil videre.

Han sagde: “Min oplevelse er at alle er glade og mange mødte allerede op klokken 8. Da klokken så blev 9 begyndte bedsteforældre, forældre og børn og drive ud i de forskellige værksteder.”

Lars var ikke overrasket af det store fremmøde, da dagen tages som en normal skoledag, selvom matematik er blevet skiftet ud med aktiviteter som julebag og juleklip.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...