Jette og Frank Wagner hædret for stor frivillig indsats på det sociale område

PANDRUP: En mangeårig frivillig indsats af Kaas-parret Jette og Frank Wagner på det sociale område blev tirsdag aften belønnet med Jammerbugt Kommunes Frivilligpris 2018.

Parret modtog hæderen og blev hyldet i Pandrup Kino.

Det var socialudvalgsformand Ib Nellemann (V), der overrakte prisen.

- Jette og Frank Wagner er med i mange frivillige sociale grupper og udøver en uvurderlig stor indsats alle steder, sagde Nellemann og tilføjede:

- De hjælper også privat og uorganiseret - og altid med højt humør.

Parrets seneste initiativ er en krolfklub i Kaas, hvor medlemmer og ældre fra plejecentret kan spille krolf på en helt ny bane.

Jette Wagner er formand for Jetsmark Pensionistforening og de er begge med i Ældre hjælper Ældre i Jammerbugt. Jette Wagner er med i Frivillighusets bestyrelse, mens Frank Wagner er husfrivillig i Frivillighuset.

Sammen med Claus og Carsten reddede og ombyggede han skuret, som nu er brugbart og det var også Frank, som fik ideen til smadreboden til Legedagen. Han er desuden frivillig trailerkører og chauffør på Pandrup Plejecenters bus.

- Jette og Frank er der altid - helst i baggrunden - med deres støtte, men i dag skal de trækkes frem i forgrunden, lød det fra Ib Nellemann, inden han overrakte blomster, diplom og gavecheck på 5000 kr. til parret under ledsagelse af klapsalver fra de mange, der var mødt op i Pandrup Kino for at hylde prismodtagerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...