Grønt: Det sker i forbindelse med temadag om verdensmålene

Brovst: Søren Dahl er efterhånden en legendarisk radiovært, og fredag 13. september 2019 kl. 14.00-18.00 vil han være del af arrangementet ”Danmark for Målene,” der kommer til Brovst, og han går på scenen klokken 14.30.

Hver uge i 14 år har været på P4 med radio-talkshowet; Cafe Hack, og nu Dahl på Hack på Yousee og FM Classic. Derudover har Søren haft en aktiv karriere som komiker, foredragsholder, forfatter, musiker m.m. Han var i flere år medlem af den populære trio ”De Nattergale”. På denne temadag vil Søren lave et ”Cafe Hack”-lignende interview i hver by med den lokale borgmester eller anden relevant lokal ”kendis,” skriver arrangørerne.

Temadagen har emnet ”energi i by og bolig,” og dagen kommer til at handle om fode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

Danmark For Målene er en folkeoplysningskampagne organiseret af Verdens Bedste Nyheder, Globalt Fokus samt Global Public i samarbejde med 48 byer og en række virksomheder.

Udover Søren Dahl er der også tegnekonkurrencer, skattejagt, man kan undersøge lydisoleringen ved forskellige isoleringsmaterialer, samt mærke, hvordan det bæredygtige isoleringsmateriale papiruld føles, lære en masse om forskellige typer varmepumper, elbiler og solceller, deltage i flere forskellige konkurrencer om fine præmier, lære en masse om verdensmålene og især om vedvarende og bæredygtig energi, energibesparende løsninger til hjemmet, i byen og på farten.

Det er desuden muligt at teste sin viden om verdensmålene og tippe en 17’er med Danmark for Målene. Alle der tipper en 17’er deltager i en konkurrence.

Andre aktiviteter er at man kan læse nogle af Verdens Bedste Nyheder om, hvordan det går fremad i hele verden eller man kan drikke en kop bæredygtig kaffe eller tage en selfie med verdensmålene.

Det er også muligt at tage en selfie med verdensmålene, og det står også en frit for at sætte sit eget hverdagsmål og skrive det i den store bog og på den måde indgå i det store billede af danskernes ”hverdagsmål for bæredygtig udvikling”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...