16 børn opførte Josef og hans brødre

BROVST: Det var topmotiverede, yderst koncentrerede samt velspillende og syngende børn, der mødte publikum, da de fire pastorater i 9460 Brovst i weekenden 16. til 18. november i Brovst Kirke indbød til musicalen ”Josef og hans brødre”.

Over tre gange opførte 16 børn fra hele området og fire korpiger fra Torslev-Ø. Svenstrup Kirkekor den tre kvarter lange forestilling, som bød på drama, sang og dans, både på scenen øverst i kirken, men også ned gennem kirkens midtergang. Her gav de medvirkende bl.a. prøver på en jødisk-inspireret kædedans.

I alt lagde 300 publikummer vejen forbi Brovst Kirke og lod sig her tage med på rejsen til både Israel, ned til fader Jakob og hans tolv sønner, og til Egypten, til Farao og hele hans hof.

Skuespillere og sangere leverede den fornødne høje energi, som kræves i en forestilling med mange sceneskift, og hvor replikker og sange skifter hele tiden. Børnenes glæde over at opføre musicalen forplantede til publikum, der ved alle forestillingerne ganske fortjent kvitterede med stående applaus.

Det var tredje gang, at de fire pastorater i 9460 Brovst arrangerede kirkemusical, og med dette års succes hersker der ingen tvivl om, at der også næste år vil være skuespil og sang at opleve under kirkens loft.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...