Præmie: SFOen i Brovst har vundet i landsdækkende konkurrence

Brovst SFO Kometen har vundet et sjovt interaktivt læringsmiddel til en værdi af næsten 20.000 kr. Præmien skal gøre det både nemmere og sjovere at få bevægelse og læring ind i hverdagen,

Hopspots, som læringsmidlet hedder, er interaktive spil på lysende brikker, der er koblet til en iPad, hvor lyd, lys og bevægelse engagerer børn i deres undervisning.

Det var en ven af SFO’en, som i al hemmelighed lagde et lod i puljen i en landsdækkende konkurrence om at vinde Hopspots. Da det var den SFOen i Brovst, som blev trukket ud, kom det derfor som lidt af en overraskelse. Men de havde før drømt om at få Hopspots til matriklen, så det var en meget velkommen præmie.

- Vi ser helt vildt frem til det! Børnene glæder sig også rigtig meget til at komme i gang og vi har sat den næste uge af til at have fokus på sport og bevægelse, så Hopspots kommer godt i gang i vores SFO, fortæller SFO-lederen Laila Hansen begejstret.

Hopspots-minisættet har en værdi af næsten 20.000 kr. Opfinderen og ejer af Hopspots, Aviaja Borup Lynggaard, kom selv og overrakte sættet til personalet og børnene 13. november. Det er nemlig første gang, at der er nogen, som har vundet sådan en præmie fra det lille iværksætter-firma.

- Det er dejligt at kunne give en præmie, som kan glæde så mange børn, sagde hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...