328 badmintonspillere i aktion hen over weekenden

JAMMERBUGT: Fredag aften 1. februar bliver de første server slået i årets udgave af kommunemesterskaberne i badminton i Jammerbugt.

Og med deltagelse af ikke færre end 328 spillere fra U/9 årgangen til motionister i 60 års alderen fra 12 forskellige klubber er mesterskaberne landets største af sin slags.

- Vi kan i hvert fald ikke finde andre kommunemesterskaber, der har lige så mange spillere tilmeldt, fortæller Peter Christensen fra arrangørerne, Fjerbold Jammerbugt, som er et samarbejde mellem områdets badmintonklubber.

De 568 kampe bliver spillet i DGI-Huset i Aabybro fredag, lørdag og søndag aften, og der spilles i single, double og mixdouble - dog må motionisterne kun spille to af tingene, for at mesterskaberne skal kunne nå at blive afviklet.

De 12 deltagende klubber er Nørhalne, Biersted, Aabybro, Saltum, Jetsmark, Gjøl, Halvrimmen, Skovsgaard/Brovst, Klim, Fjerritslev samt Vadum og Vestbjerg.

- De to sidstnævnte byer er godt nok placeret lige uden for kommunegrænsen, men begge klubber er medlemmer af Fjerbold Jammerbugt, og vi er derfor enige om, at de også skal have lov til at deltage i mesterskaberne, siger Peter Christensen.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...