Fra fredag til søndag blev der smashet, servet og slået i gennem i DGI-Huset i Aabybro, hvor der blev spillet om kommunemesterskaberne i badminton i Jammerbugt.

Og med deltagelse af ikke færre end 328 spillere fra U/9 årgangen til motionister i 60 års alderen fra 12 forskellige klubber er mesterskaberne landets største af sin slags.

- Vi kan i hvert fald ikke finde andre kommunemesterskaber, der har lige så mange spillere tilmeldt, fortæller Peter Christensen fra arrangørerne, Fjerbold Jammerbugt, som er et samarbejde mellem områdets badmintonklubber.

Der blev spillet i single, double og mixdouble - dog må motionisterne kun spille to af tingene, for at mesterskaberne skal kunne nå at blive afviklet.

De 12 deltagende klubber er Nørhalne, Biersted, Aabybro, Saltum, Jetsmark, Gjøl, Halvrimmen, Skovsgaard/Brovst, Klim, Fjerritslev samt Vadum og Vestbjerg.

- De to sidstnævnte byer er godt nok placeret lige uden for kommunegrænsen, men begge klubber er medlemmer af Fjerbold Jammerbugt, og vi er derfor enige om, at de også skal have lov til at deltage i mesterskaberne, siger Peter Christensen.

Du kan se vinderne af de forskellige årgange og rækker her:

https://www.facebook.com/FjerboldJammerbugt/

-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...