HALLOWEEN: Handelsstrøget i Brovst blev for et par timer omdannet til skueplads for alskens løjer

BROVST: Fredag eftermiddag blev handelsstrøget i Jernbanegade omdannet til en scene for alskens løjer i anledning af Halloween.

Brovst Handelsforening havde fået byens børneinstitutioner til at hjælpe med at pynte gaden op i form af udklip og flotte, udhulede græskar. Og den tidligere skobutik på hjørnet ved Faldborggade var i dagens anledning omdannet til spøgelseshus med omvandrende spøgelser, hvor de mest modige børn og voksne kunne tage sig en tur rundt på de tre etager med både uhyggelige lyde, røg og effekter undervejs.

I spøgelseshuset kunne man også træffe en skræmmende heks, som serverede trylledrik for dem, som var blevet tørstige efter rundturen.

I den knap så uhyggelige ende kunne man benytte sig af en køretur gennem gaderne med »Brovst Fut«, som naturligvis også var udsmykket med lyskæder og lysende græskarhoveder, og hos Pen & Papir kunne børnene få lagt en flot og farverig ansigtsmaling.

Fruen & Kokken havde lånt den gamle frisørsalon, som indtil for nylig husede Maiken Kiel og den nu ophørte frisør Haugaard, hvor de serverede en lækker mulligatawny-suppe.

− Tiltaget må siges at have været en succes, specielt for det yngre publikum, lyder det fra Kasper Hansen, der var rundt med kameraet, mens Halloween-arrangementet stod på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...