Lokale klubber arrangerer Sparekassen Vendsyssel Cup

BROVST/ØLAND: Fra fredag 15. februar og ugen ud spilles der atter masse af fodboldkampe i hallerne i Brovst og Halvrimmen, når der dystes i 12. udgave af Sparekassen Vendsyssel Cup.

Der er kampe for drenge og piger lige fra U/5 til U/18 hos pigerne og U/19 hos drengene, ligesom der er deltagelse af damesenior, old boys, veteraner og super veteraner.

Oprindeligt var det Brovst IF, der tog initiativ til stævnet, men i år er også Øland/Halvrimmen IK samt Tranum GF også kommet med som arrangører.

- De tre klubber har en fælles ungdomsafdeling, så vi synes, at vi ligeså godt kunne står for det alle tre, fortæller Hardy Larsen, formand for Brovst IF.

Første gang stævnet blev arrangeret var det fordi, et ungdomshold skulle tjene penge til en tur til Italien, og siden er stævnet blevet en tradition.

- Overskuddet går til vores ungdomsarbejde, og det plejer at give omkring 30.000 kroner i overskud, siger Hardy Larsen.

Dog forventer han et mindre overskud i år, fordi planlægningen af stævnet er kommet senere i gang end vanlig, hvorfor der i år også deltager 90 hold mod vanligt cirka 130 hold.

- Men vi forventer at være tilbage p 130 hold til næste år, understreger han.

Mens ungdomsholdene spiller lørdag og søndag så mødes old boys, veteraner, super veteraner og damesenior fredag aften og kan efterfølgende deltage i en spisning, ligesom U17 drenge også spiller.

- Det plejer at være super hyggeligt, siger Hardy Larsen.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...