ÅBNING: Lotte Jakobsen udnyttede friværdi i huset til at udfylde et tomrum i byens forretningsliv

BROVST: I rækken af nye butikker i Brovst finder vi børnetøjsforretningen Rollingerne & Co. i Jernbanegade 41.

Bag initiativet står Lotte Jakobsen, der har taget en stor beslutning på grund af en rygskade, som tvang hende til at skifte spor efter 14 år som ansat i hjemmeplejen.

− Jeg var ikke i tvivl om, at det fortsat skulle have noget med mennesker at gøre, fastslår Lotte.

− Samtidig havde jeg set på den kedelige udvikling med mange lukkede butikker i Brovst, og jeg tænkte, at nogen måtte turde tage springet.

Det viste sig, at flere stod parat i kulissen til at vende nedgangen til ny fremgang for byen, og Lotte var altså en af dem, der turde. Som Brovst-pige i 22 år siden 13-års alderen ligger byens ve og vel hende stærkt på sinde, og det økonomiske fundament havde hun i form af en friværdi i forbindelse med en hushandel sidste år i maj.

− Mange har sagt til mig, at jeg er modig. Men nu er det op til lokalbefolkningen at bakke op, hvis projektet skal lykkes.

Målgruppen for Rollingerne & Co. er 0-12 år, og Lotte har valgt mærker, som tilgodeser en bred målgruppe af børnefamilier: Me Too, Minymo, Petit, Sofie Schnoor, Sebastian Klein, Kids Up og et helt nyt mærke Wheat.

− Men jeg er lydhør i forhold til ønsker om andre mærker, understreger Lotte og tilføjer, at det i øjeblikket ikke er muligt at få tøj af mærket Hummel på hylderne. Til foråret håber hun at kunne udvide sortimentet med børnesko.

Lotte har lukket om mandagen, men holder til gengæld lang lørdag, og ellers følger hun i vid udstrækning byens almindelige åbningstider.

I etableringsfasen har hun nydt godt af Jammerbugt Kommunes gratis iværksætterrådgivning – ikke mindst på det økonomiske område, men også i forhold til at nå sine målgrupper gennem annoncering og sociale medier.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...