Det sker: Du kan se filmen i Fjerritslev Kino

Fjerritslev: Oliver Hardy og Stan Laurel blev i stumfilmens tid verdenskendte for deres komiske optrin og skøre slapstick-påfund, men hvordan gik det dem egentlig siden?

Det har instruktøren Jon Baird sat sig for at skabe en film om, og den kan man opleve i Fjerritslev Kino fra på torsdag.

”Stan & Ollie”, på dansk ”Gøg og Gokke”, handler om komikerparrets oplevelser i efterkrigsårene, da de drog til Storbritannien for at forsøge at genstarte filmkarrieren. Det viste sig at blive svært, for duoen nød ikke den samme popularitet som i 1920’erne og 1930’erne.

Både deres indbyrdes forhold og deres helbred skranter, og noget tyder på at turen i stedet bliver et farvel til den formidable karriere.

Hovedrollerne spilles af britiske Steve Coogan (Gøg) og John Reilly (Gokke), og manuskriptet er forfattet af Jeff Pope, som med respekt og fascination er gået til opgaven med at beskrive menneskene bag de populære komikere.

Tirsdag aften er det sidste udkald, hvis man vil opleve Penelope Cruz og Javier Bardem i det spanske drama ”Alle ved det”, og onsdag står den på gratisfilm hele dagen, når Fjerritslev Kino fejrer sin 30 års fødselsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...