Job: Siden 1. november har berider Isabelle Claire Nouard stået i spidsen for at varetage den daglige drift og undervisning i en rideklub i fremgang

Isabelle Claire Nouard har undervisning hver anden søndag i lige uger frem til nytår, som udefrakommende ryttere er velkomne til at deltage i. Privatfoto

Brovst: Året går på hæld og Brovst Rideklub kan se tilbage på et år fyldt med fremgang, lyder det fra rideklubben.

Pr. 1. november har rideklubben ansat berider Isabelle Claire Nouard til at varetage den daglige drift og undervisning i klubben.

Isabelle Claire Nouard er i sommeren 2019 uddannet berider under Jon D. Pedersen på Dalumgård, men er nu bosat i lokalområdet, hvorfor stillingen på Brovst Rideklub også vil fungere som base for egen salgsstald, Nouard Horses, hvor heste og ponyer tages i ridning og tilridning. Derudover har Isabelle undervisning hver anden søndag i lige uger frem til nytår, som udefrakommende ryttere er velkomne til at deltage i.

Isabelle Claire Nouarder er nu bosat i området, og stillingen på Brovst Rideklub vil også fungere som base for egen salgsstald. Privatfoto

Travl, men god sommer

I rideklubben ser bestyrelsen tilbage på en travl, men god sommer sommer, fortæller bestyrelsen i en pressemeddelelse.

Sommeren har været fyldt med ridelejr for 40 børn, fællesspisninger og stævner med flot fremmøde.

Efteråret har været tiden for klubmesterskaber, hvor klubmestre i dressur blev Cecilie Kjærulf Lausten og Maria Gildbjerg for hhv. pony og hest. I spring blev det til en sejr for Jeppe Madsen og Katrine Riis for hhv. pony og hest.

Derudover har efterårsferien budt på et væld af aktiviteter som ryttermærkeundervisning, besøg på Racing Arena Aalborg, turridning og meget andet. Frem mod nytår vil vi se frem til Luciaoptog, sponsorspring samt juleafslutning.

Efteråret har samtidig også budt på materielle forbedringer, da SE-fonden har sponsoreret ny belysning til rideklubbens vej, som vi vil nyde godt af i den mørke tid, som vi går i møde, fortæller bestyrelsen videre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...