Flot: Nicolaj Fristrup stod foran sin første Nationalgraduering

Øland: Igen i år deltog Øland Karate i Shuri ryu Danmarks sommerlejr på højskolen Bosei, som ligger på Sjælland ved Præstø. Det fortæller Henrik Vandrup

Det var en sommerlejr, som i år var imødeset med stor spænding, da Nicolaj Fristrup fra klubben stod foran sin første Nationalgraduering.

Nicolaj skulle op til det brune bælte, som er den sidste farve man får inden man når til det sorte bælte. Så det er en høj grad Nicolaj skulle op til og bestod han ville han være den kun anden karateudøver fra klubben som har opnået denne grad.

- Det var derfor også en spændt Nicolaj og instruktør Henrik Vandrup som ventede på at se hvordan årets nationalgraduering ville gå.

- Gradueringen var som ventet en hård omgang, hvor de håbefulde folk blev testet grundigt i hele det pensum som de enkelte grader skulle kunne for at bestå. Nicolaj kæmpede hårdt for at bestå og især i kumite (frikamp) klarede han sig godt, fortæller Henrik Vandrup.

Efter gradueringen skulle panelet så votere, og Nicolaj måtte derfor vente til aftenens fællessamling for at få at vide om han var bestået til graden. Det var derfor en stolt chefinstruktør og Nicolaj, der kunne tage hjem fra sommerlejren og glæde sig til næste års lejr.

Derfor var det en stor lettelse da Nicolajs navn blev råbt op, og han kunne modtage diplom og håndtryk fra Vores stilarts chefinstruktør Kyoshi Niels Larsen 8. Dan.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...