Målsætningen er hurtig tilbagevenden til serie 3

TRANUM: Seniorspillerne i Tranum GF tog lørdag 2. februar hul på den nye fodboldsæson med standerhejsning med knapt en snes herre- og damespillere.

Og det skete med en ny træner i skikkelse af 58-årige Jesper Nielsen, som kommer fra Gug Boldklub, hvor han var assistenttræner for Jyllandsserieholdet.

Efter en let træning i sneen blev der traditionen tro serveret suppe i klubhuset, hvor der også blev hygget og talt om de sportslige ambitioner.

- Efter vores nedrykning til serie 4 i efteråret, så er målet for både klubben og vores nye træner, at vi rykker op. I starten af 2018 spillede vi jo i serie 2, oplyser Thomas Korsbæk, der har måttet stoppe sin aktive karriere på grund af en knæskade og i stedet står for andetholdet i serie 6, mens damerne spiller 7-mands fodbold.

Nu venter en række træningskampe samt en træningslejr i klubhuset, som byder på træning, kamp, spisning og socialt samvær, inden turneringerne går i gang.

Der er i øvrigt lagt op til række spændende lokalopgør, da Tranum GF blandt andre er kommet i pulje med BIF/ØHIK, Ørebro samt Skovsgaards andethold.

Men Tranum er med den nye træner klar til at tage kampen op.

- Jesper Nielsen kommer med sin egen spillestil og filosofi, som passer godt til os, siger Thomas Korsbæk.

Som fodboldspiller havde Jesper Nielsen 300 kampe for Vejgaards førstehold.

Han er uddannet elitetræner og har tidligere blandt andet været træner i Vejgaard og assistent, da klubben spillede i Danmarksserien. Han var også assistent for Jetsmark i Danmarksserien samt været træner for klubber som RKG/Klarup, Sulsted og Østervraa med flere oprykninger til følge.-tin

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...