Kirken får endelig nye velfærdslokaler og møderum

ARENTSMINDE: Det er efterhånden op mod seks år siden, at Arbejdstilsynet lukkede Langeslund Kirkes daværende velfærds- og mødelokaler, som lå i bygningen kaldet Huset.

Men nu har Jammerbugt Kommune sendt en landzonetilladelse i høring, som tillader opførelsen af nye lokaler.

Der er tale om en bygning placeret vest for kirken ud mod Nr. Økse Engvej, som skal huse velfærds- og forsamlingslokale på 152,5 kvadratmeter en garage på 78 kvadratmeter.

Dertil kommer et overdækket areal på 31 kvadratmeter over mod det kommende nye kapel på 41 kvadratmeter, mens det eksisterende kapel skal fjernes.

Provstiet har bedt om, at det kommer til at rumme fire kølepladser, så kapellet også kan benyttes af andre kirker i området, oplyser Sigrid Guldberg Madsen, formand for menighedsrådet.

Planlægningen har været længe undervejs, blandt andet fordi forskellige myndigheder skulle høre om placeringen af de nye bygninger af hensyn til indsigten til kirken, ligesom projektet er stødt på flere også uventede forsinkelser.

- Men nu håber vi, at vi kan komme i gang til foråret, så byggeriet kan blive færdig næste år, siger Sigrid Guldberg Madsen.

- Vi glæder os virkelig til at få nogle ordentlige forhold til vores personale samt mødelokale, så vi igen kan komme i gang med et menighedsarbejde med møder og arrangementer, understreger Sigrid Guldberg Madsen.

Næste skridt efter en landzonetilladelse er, at arbejdet sendes i udbud.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...