Brovst Antenneforening opgraderer internet

BROVST: Når Brovst Antenneforening onsdag 20. marts holder generalforsamling, vil der være mulighed for at høre om foreningens opgradering af kabel-tv-nettet, som bestyrelsen har valgt at satse på for at sikre at nettet kan levere den øgede efterspørgsel på hurtige internethastigheder. Resultatet er et ambitiøst Gigabredbåndsprojekt.

Brovst Antenneforening har nemlig indgået aftale med YouSee om en massiv opgradering af foreningens kabel-tv-net. Derved øges kapaciteten væsentligt, så der i løbet af 2019 kan leveres vanvittigt hurtigt internet til medlemmerne.

Jan Jensen, formand for Brovst Antenneforening forklarer det således:

- Med Gigabredbåndsaftalen med YouSee sikrer vi vores medlemmer højhastighedsforbindelser op til 1 Gbit (1.000 Mbit). Til orientering er en gennemsnitshastighed hos vores medlemmer i dag på mellem 60 Mbit og 100 Mbit, så vi er tidligt ude og derved velforberedte, når medlemmerne måtte ønske højere hastigheder. Teknikken muliggør hastigheder op til svimlende 10 Gigabit. Det kommer naturligvis også medlemmer til gode, som ikke har behov for det hurtige internet, idet de får bedre tv-signal i takt med at de forskellige programudbydere begynder at sende i 4K.

- Skal vi overleve i konkurrencen med andre udbydere, må vi til stadighed være på forkant med udviklingen og det er bestyrelsens målsætning at være den foretrukne lokale leverandør at tv og internet. Det kan vi med stolthed sige er lykkedes os meget godt og med aftalen sikres vores medlemmer højhastighedsbredbånd langt ud i fremtiden, fortæller Jan Jensen.

Alle kabel-tv kunder i Brovst Antenneforening har allerede nu muligheden for at få en YouSee Tv-boks til 0 kr. Det giver medlemmerne nemmere adgang til muligheden for at blande deres egen underholdningspakke med både tv-kanaler og streamingtjenester, herunder blandt andet Netflix.

- Uanset hvilken tv-pakke man har, kan man slippe for faste sendetider. Med tv-boksen kan man finde de tv-programmer, man gik glip af, optage sin yndlingsserie til en regnvejrsdag, sætte et program på pause, starte det helt forfra eller spole tilbage og se det igen. Og som noget helt nyt kan man nu også selv sammensætte sin egen tv-pakke med muligheden for at blande tv-kanaler og streamingtjenester, siger formand Jan Jensen.

Næste gang der bliver mulighed for at erhverve sig en tv-boks bliver onsdag 27. marts, hvor Yousee holder et åbent hus arrangement i Sport & Kulturcenter Brovst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...