Årets sidste graduering stod i karateklubben

ØLAND: Den 17. december afholdt Øland Karate klubbens traditionelle juleafslutning med tilhørende graduering. Det er en fast tilbagevendende begivenhed, at klubben fejrer jul med graduering og dertilhørende fysisk test.

I år var ingen undtagelse. Der blev sparket, slået og taget armstrækkere igennem hele testen, så ingen bagefter kunne komme og sige, at de var kommet sovende til deres bælte.

I år havde klubben folk oppe til tre forskellige grader, hvoraf de to skulle op til det grønne bælte, som er det næstsidste bælte, man kan tage hjemme i dojoen. Herefter skal man til nationalgraduering for at kunne tage de sidste bælter inden sort.

Også i år var forældre og venner inviteret med og se de håbefulde kæmperes anstrengelser, som også i år blev kronet med succes. De kunne bagefter iføre sig deres nye bælter og stille op til fotosession, inden der blev hygget med saft, kage og kaffe.

Derefter kunne alle ønske hinanden en glædelig jul og godt nytår - og gå hjem og glæde sig til træningen, der starter op igen 3. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...