Opholdsstedet blev fejret med en jubilæumsfest

ØLAND: Det startede i 1988, og 5. december kunne det socialpædagogiske opholdssted Ølandhus fejre 30 års jubilæum.

- Vores fineste opgave er at være oprigtig i vores arbejde med de familier, som er tilknyttet hos os, både børnene og deres forældre, siger Søren Brink.

- Vi er et opholdssted for børn og unge, som af forskellige grunde ikke kan bo hjemme. I nogle tilfælde bor de hos os i en kortere periode, og i andre tilfælde er Ølandhus deres hjem eller aflastningssted i flere år, siger Søren Brink.

Trediveåret for Ølandshus blev fejret med en jubilæumsfest i Øland Medborgerhus. Flere lokalpolitikere deltog, foruden repræsentanter for kommunen, tidligere ansatte, nuværende ansatte og forældre.

Der var taler, lidt godt til ganen og underholdning af Øland Karlekammerkor og af Ølandhus’ egen musiklærer Laust Michelsen på guitar.

Inden jubilæumsfesten var der en særskilt fest for opholdsstedets børn.

Ølandhus overgik til et anpartsselskab i 2005 og er i dag ledet af en direktion og en ekstern bestyrelse. Omlægningen var en naturlig udvikling, anbefalet af Socialtilsynet.

Til daglig drives Ølandhus af 90 ansatte, hvoraf omkring 70 er fastansatte. Opholdsstedet er ét af Jammerbugt Kommunes største med sine 39 pladser til børn og unge, fordelt på seks afdelinger i Aabybro, Brovst, Brønderslev og på Øland.

Børnene på Ølandhus har alle hver sin grund til at være tilknyttet et opholdssted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...