Skatershow: Der var masser af skaterslang, da Kim Batiste besøgte Tranum med sit skater show

Ollie, Kickflip, Frontside Flip, der var masser af skaterslang da Kim Batiste besøgte Tranum med sit Skater show.

- 25- 30 børn fik vist og øvet nogle fede tricks, Kim og hans makker Mads var rigtig gode til at lære deltagerne hvordan man håndterer sit skateboard, fortæller Kim Levisen.

De fremmødte børn fik blandt andet lært, at balancen skal være i orden, der skal bevæges knæ og hofter for at få sit skate board flippe 360 grader eller bevæge sig fremad.

Kim Batiste og co kørte et show der afvekslede mellem praktiske øvelser og små film der blev vist på storskærm.

- Desværre gjorde det våde vejr banen for farlig til, at Kim Batiste kunne vise de vildeste tricks, i det hele blev der lagt stor vægt på sikkerheden omkring skating. Alle bør bære hjelm, knæ og håndleds beskyttere vil også være godt, i hvert fald til begyndere. Og det er vigtigt at banen er tør, for ikke at være for glat, fortæller Kim Levisen videre.

Han oplevede, at alle fremmødte, både børn og voksne, gav udtryk for at de glæder sig til at Tranum skaterbane bliver en realitet.

- Flere tilskuere henvendte sig til initiativtagerne i dagens løb, med tilkendegivelse om at de er klar til at støtte med både større og mindre beløb, fortæller han.

Dagli Brugsen serverede pølsehorn og julekage, ved optælling viste det sig at gæsterne havde fortæret omkring 250 pølsehorn.

Skatereventet blev sponsoreret af Fønix, Viden og Værksted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...