BYENS LIV: Tabte oprykningskamp med et enkelt mål

HALVRIMMEN: Det blev ikke til en tur op i Jyllandsserien for ØHIK, Halvrimmens kvinder i denne omgang. I oprykningskampen i Løgstør blev det til et knebent nederlag til VIF Mors på 22-23.

ØHIK kom ellers godt i gang og tog føringen indtil 4-4. Der blev kæmpet, men forsvaret havde svært ved holde de små spillere fra VIF Mors væk fra scoringer. Camilla Jensen i målet stod en fin kamp og tog blandt andet to straffekast i første halvleg.

I anden halvleg havde ØHIK, Halvrimmen meget svært ved at score. På et kvarter midt i halvlegen blev der kun scoret et mål. Holdet var nede med fem mål, men med en hel fantastisk slutspurt blev der virkelig spænding om resultatet. Tre minutter før tid var stillingen 20-22, så der var spænding lige til det sidste fløjt.

- Det er utroligt synd for spillerne, som har trænet og kæmpet fantastisk igennem hele sæsonen, fortæller deres træner Niels Hansen.

- VIF Mors var bestemt ikke et bedre hold end os, men de havde heldet i dag. Vi fik nogle udvisninger på nogle dumme tidspunkter og vi manglede lidt i forsvaret, tilføjer han.

ØHIK,Halvrimmens hold: Camilla Jensen, Camilla Bentsen, Mie Kirkegård 3 mål), Christina Guldhammer (8), Henriette Frost (2), Frederikke Guldhammer (1), Cecilie Juul (2), Sille Lundgård Pedersen (2), Anja Meyer (2) Camilla Tange, Camilla Larsen (1) og Renate Olsen (1).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...