MOTION: Fit for Alle - tidligere Fitchallenge - åbner et hold i Brovst efter interesse fra området på andre hold

BROVST: Det populære træningskoncept Fit for Alle, som tidligere hed Fitchallenge, kommer i august til Brovst.

Fitchallenge er sponsoreret af selvstændige Herbalife-medlemmer, der landet over har haft disse populære træninger.

Fit for Alle Nord, beliggende i Pandrup, har haft konceptet i to år og har drevet disse træninger i både Pandrup og Fjerritslev. I begge byer har der altid været deltagere fra Brovst og omegn.

Nu er tiden inde til at opstarte et hold i Brovst, da efterspørgslen her til er stor, og der også er skaffet coaches fra Brovst til at drive holdet.

Trænerne på holdet er fra byen nemlig - Maria Appel og Tanja Wendel. De får opbakning fra Jette Korsbæk, som er stifteren af Fit for Alle Nord.

Fit for Alle er et udendørs træningskoncept, som fortrinsvis er baseret på funktionel træning. Træningerne er for både mænd og kvinder, og alle kan deltage uanset alder og træningsniveau.

Træningerne er funktionel træning - oftest baseret på egen kropsvægt. Da træningen ikke kan stå alene, er der også stor fokus på kostdelen, hvor alle deltagere bliver inviteret ind til en samtale med den coach, de bliver tilknyttet.

Fit for Alle Brovst har haft en gratis prøvetime forrige mandag i Parken Bratskov, og mange havde taget imod tilbuddet.

- Vi glæder os til at se såvel tidligere deltagere som nye. Der er allerede nu en del tilmeldte på holdet, og vi regner med at holdet bliver fuld booket op, fortæller Jette Korsbæk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...