Pakke: Den ny collect shop er hos Min Købmand

20. juni åbnede PostNord en ny Collect Shop hos Min Købmand i Halvrimmen. Her kan man nemt og hurtigt hente sine pakker fra PostNord.

- Jeg er glad for, at vores kunder i Brovst-området nu nemt og hurtigt kan hente deres pakker i Halvrimmen. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og derfor er åbningen et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Collect Shoppen er åben i hele butikkens åbningstid, som er alle ugens dage fra kl. 9.00-20.00.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, for det betyder meget at kunne tilbyde vores kunder en ekstra, god service som at kunne hente deres pakker hos os, siger Stefan Christensen, der er indehaver af Min Købmand.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord tilbyde Danmarks største netværk af udleveringssteder med 2.000 stk. fordelt over hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...