Cykling uden alder i Danmark er en landsdækkende bevægelse, som også Jammerbugt kommune er en del af.

Tirsdag tog borgmester Mogens Chr. Gade imod gæster fra kommunens plejehjem som ankom i rickshaws. De forskellige plejehjem har uddannet ”piloter” til at cykle med beboerne.

- Her på rådhuset serverer vi ikke rådhus pandekager, men derimod rådhus pølser, indledte Borgmester Mogens Chr. Gade i sin tale til de fremmødte.

Det er andet år i træk, at Cykling uden alder besøger rådhuset, og Søren Steffensen, som var med fra bestyrelsen, var glad for de mange tiltag, der er i Jammerbugt Kommune.

- Det hele startede lidt for sjovt i Odense og i dag er der tilknyttet 46 kommuner plus boligforeninger, bosteder, plejehjem og en hospitalsafdeling, fortalte Søren Steffensen.

- Det er utrolig fint at ”Piloter”, passagerer og personale mødes på tværs her på rådhuset, det er med til at give god livskvalitet og knytte nye venskaber, sagde Søren Steffensen.

I Jammerbugt Kommune er følgende med i ordningen: Aabybro Plejehjem, Birkelse Plejecenter, Brovst Friplejehjem, Ingstrup, Kaas Plejecenter, Pandrup Plejecenter, Saltum Plejecenter, Solbakken Brovst og Solgården Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...