MESSE: Jammerbugtens Mønt og Frimærkeklub inviterede på messe i Brovst

BROVST: Jammerbugtens Mønt og Frimærkeklub holdt søndag deres årlige store messe i Sport og Kulturcenter Brovst. 15 Store stande var opstillet med et meget bredt udsnit af frimærker og mønter.

Formand for den lokale klub Bjørn Nørskou var meget tilfreds med fremmødet.

- Salget og samling af mønter går fint og de velbevarede mønter stiger, hvor imod det er lidt mere dystert for frimærkesamlerne, fortæller Bjørn Nørskou.

- Guldmønterne kan ikke falde mere end til guldets værdi, hvorimod frimærker, som er lavet af papir, kan blive næsten værdiløse, siger han.

- Det er meget afstressende at samle på frimærker og der er meget historie i at være frimærkesamler, fortæller Ove Bjerrum, som også har en stand på messen.

- Man kommer væk fra det daglige ræs og kobler fuldstændigt fra, og jeg kan helt glemme, hvad klokken er, siger han.

- Man skal ikke samle frimærker for at tjene penge på sin investering. Det har været en dårlig forretning i mange år, og de eneste, der tjener på det, er auktionsfirmaerne, siger Ove Bjerrum, som tilføjer, at der selvfølgelig er undtagelser, hvor de allermest eftertragtede mærker lejlighedsvis stiger i pris. Det gælder eksempelvis de ældste danske mærker af typen rigsbankskilling helt tilbage fra 1800-tallet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...